dilluns, 2 de juny del 2008

CAMPUS SOCIAL A ANANTAPUR

Durant uns dies vaig col·laborar en un petit projecte esportiu dut a terme per la Fundacio Vicenç Ferrer a les afores de la ciutat d’Anantapur (India), concretament en un estadi que la Fundacio vol promocionar per que els nens/nenes puguin practicar diversos esports.

Varem treballar amb un total de 160 nens/nenes de edats entre els 7 i els 14 anys .Al mati començàvem a les 6 h fins les 9h i a la tarda des de les 16h fins les 19h a una temperatura que superava els 40 graus.

Entre entrenament i entrenament vaig poder visitar diferents projectes que tenen consolidats les persones que treballen per la Fundacio (Un Hospital General, un Hospital de malalts de Sida, una Escola, una Escola especial per persones cegues, la maternitat i diferents projectes agrícoles i ramaders ). També vaig tenir la possibilitat de anar a diferents pobles a veure famílies que tenien un nen o nena apadrinat per algun integrant del nostre grup.


La totalitat de les botes donades per vosaltres varen ser entregades en els nens i nenes i els diners recaptats es varen donar als dos nens (un nen i una nena) apadrinats pels voluntaris de Cabrils. Moltes a gràcies a tots per la vostra col.laboració.

Varen ser uns dies molt intensos (potser moltes coses en poc temps). L’experiència va ser fantàstica, enriquidora en tots els sentits, fins al punt de replantejar-te tot una sèrie de coses.........





Pare Vicenç Ferrer, fundador de la Fundació


Les botes recollides a Cabrils arriben a Anantapur


Albert Abril i alguns dels seus deixebles


Aquestes eren les seves botes


Una umatge val més que mil paraules


Vickram, el millor jugador triat per l´Albert





Interessant xerrada social amb en Vicenç Ferrer




















Crònica i fotografies gentilesa d´Albert Abril