dissabte, 31 de maig del 2008

II TORNEIG F7 BENJAMÍ DE SANTVICENTÍ

Avui dissabte s´ha celebrat a Sant Vicenç de Montalt el II Torneig de Futbol 7 Benjamí organitzat pel Club de Futbol Santvicentí, amb la presència de 12 equips (Pineda, Argentona, Cirera, Cabrera, Premià de Dalt, Alella, Sussanenc, Tordera, tres del Sanvicentí i el C.E.Cabrils). S´ha donat inici a una competició organitzada en 4 grups de tres equips on els dos primers de cada grup passaven a jugar per la tarda els quarts de final. El C.E.Cabrils estava en el grup del Cirera i del Cabrera. Es tractava de partits de dues parts de 12 minuts, és a dir, molt curts i molt intensos on els errors es pagarien cars, doncs no hi hauria temps per reaccionar.
El primer partit ens ha enfrontat al Cirera, on hem perdut per 5 a 2 (Edgar i Miguel Angel). Tres errors greus (dos iguals a la sortida d´un corner) ens han fet anar a remolc sempre, tot i no ser l´equip contrari superior a nosaltres. En el segon partit (Cabrera) necessitavem una victòria si voliem seguir en competició, i després d´un gran partit hem guanyat per 3 a 0 (Edgar, Ferran i Victor). En aquest segon partit el nostre joc d´equip ha millorat molt.
Passavem a jugar els quarts com a segon de grup i en els encreuaments ens esperava un rival fort i dur (Argentona). Amb poc temps per dinar (45 minuts) ja estavem de nou a la gespa per jugar. Ha sigut el millor partit de tots tres, gran joc col.lectiu, molt bon posicionament i gran treball i desgast. En una errada defensiva ens han fet l´1 a 0 però el resultat just era d´empat. A l´últim minut i amb 1 a 0 al marcador, corner favorable al Cabrils. Ens ho havíem de jugar tot per el tot i hem enviat a tots els homes a rematar. No ha pogut ser i en el següent contratac, ja amb el temps esgotat, l´Argentona ha posat el 2 a 0 definitiu. Gran decepció entre els nostres jugadors doncs no havien aconseguit el premi al seu gran treball, passar a les semifinals. Molt bon torneig, de menys a més i acabant exibint un gran joc sobretot de cara al futur esperançador que ens espera l´any vinent.
El torneig ha sigut guanyat pel Benjamí A del Santvicentí, segón el Premià de Dalt i tercer el Cirera. Moltes felicitats a tots i agraïr la col·laboració des de la banda de l´Albert Abril.