dijous, 29 de maig del 2008

BON FINAL DE LLIGA

En partit corresponent a la última jornada de lliga de la categoria Pre-benjamí, el resultat final fou de SANT POL 0- C.E.CABRILS 19. El resultat ho diu tot.
Sabíem que podria ser un partit fàcil i així ha estat, és per això que hem aprofitat per fer coses que normalment no fem i que també formen part de l´aprenentatge esportiu, com per exemple que els jugadors vagin provant diferents posicions (encara que no ho sembli ho hem fet al llarg de la temporada amb diferents jugadors, amb uns més i amb d’altres menys, perquè no tothom està preparat per fer-ho i crec que pot ser contraproduent si ho fas sense que el jugador hagi adquirit uns mínims i això s’aconsegueix en els entrenaments i no en els partits).
També hem variat la feina per línies, és a dir, que els que juguen al davant (reben el pase i finalitzen les jugades) passessin a fer-ho al darrera (i així poder donar el pase i començar les jugades), i a l´inrevés, els de darrera al davant (i tenir la possibilitat de marcar gol que és el que més agrada a tot jugador .......).
Bé, s’ha acabat la competició oficial, però no la temporada , per tant hem d´aprofitar els dies que ens queden per seguir creixent i preparar la temporada vinent.
GRACIES PER “TOT”
Crònica d´Albert Abril, entrenador del Pre-benjamí A