dilluns, 12 de maig del 2008

CABRILS 1, VILASSAR DE MAR 3

En partit disputat dissabte de la categoria INFANTIL, el C.E.Cabrils va demostrar la seva millora en el joc. Tot i caure derrotats (1 a 3 enfront del Vilassar de Mar), va plantar cara en tot moment i no es va notar la diferència a la taula classificatòria d´amdos equips.

Un altre cop vam demostrar que quant juguem conjuntats plantem cara a tots els rivals i a ells els hi costa molt encarrilar el partit. Tot i acusar anímicament el gol del Vilassar al minut 15, vam sortir molt reforçats al descans i vam aconseguir l'empat.

Només es va desfer l'empat a u cap al final del partit on vam acusar la manca de canvis (només disposavem d'un canvi degut a les baixes de final de temporada, ponts i sancions disciplinàries..). En el partit d'ahir, tot i les baixes a la defensa, vam millorar molt en el joc defensiu dels còrners (una debilitat en partits anteriors) i inclús vam disfrutar de 4 ocasions claríssimes en còrners a la porteria rival.

L'equip va saber superar les adversitats, expressades en forma de mal temps, poca afluència de públic,... El bloc està conjuntat i creu en el seu entrenador, demostrant un compromís i implicació encomiables. Els que no ho demostren, senzillament no hi van convocats.


Cap a final de temporada podem dir que s'estan assolint els objectius d'una temporada de transició del futbol 7 al futbol 11 (recordem que 17 jugadors són de primer any). Pels jugadors de segon any, aquesta temporada els ha servit per madurar en la seva preparació tècnica i tàctica i apendre a ser líders d'un bloc.

Ens queden tres partits, i hem de fer valer la nostra millora i aconseguir progressar.

En aquesta crònica he fet ressó de reflexions de profesionals del futbol, que he trobat interessants i molt vàlides a l'hora de portar l'equip. Avui faré esment de les d'un gran entrenador, José Mourinho, que podéu veure a la campanya de publicitat d'Adidas:

"Football is a special sport because is a cooperation between eleven for one target
The first we learn is solidariy, cooperation, support and commitment
Don't try to be the new Kaká or the new Messi because you cannot be, you must be yourself
Kids in love with the game, dream to be a top player, but I think is much more important to be a top man"

"El futbol és un esport especial perque és la cooperació d'onze per un assolir un objectiu
El primer que s'apren és solidaritat, cooperació, suport i compromís.
No intentis ser el nou Kaká o el nou Messi perquè no pots ser-ho, has de ser tu mateix
Els nanos que estimen aquest esport, somien a ser un gran jugador, però penso que és molt més important ser una gran persona"

Crònica i fotografia de Carles Bosch, delegat de l´Infantil