dijous, 15 de maig del 2008

ESPECTACULAR, IMPRESIONANT

Avui em permetre el luxe de comentar el què he viscut al camp del Cabrils sense ser-ne ni l´entrenador ni el delegat. A l´espera de la crònica oficial del partit que han disputat el Cabrils i el Cabrera avui dijous per part de l´Albert Abril, vull expressar a través del blog el què molts hem pogut viure aquesta tarda i tan de bó poguessim viure cada dissabte en tots els camps.
Independentment del resultat final (4 a 4) i del què en joc hi havia (el sotscampionat de la lliga) ha sigut, al meu parer, una jornada espectacular, per recordar. Primer de tot, gran ambient a la grada per part d´amdues aficions amb crits de suport constant cap els jugadors. En segon lloc, gran partit de futbol ofert per tots dos equips: treball, lluita i intensitat. I en tercer lloc, moltes alternatives en el marcador. En definitiva, una jornada per recordar, de les que fan afició, de Champions. I tot gràcies a 20 nens i nenes de 7 anys que ens han fet disfrutar molt.
Moltes felicitats a tots els jugadors i jugadores del Cabrera i del C.E.Cabrils, així com als respectius entrenadors, per la jornada de futbol que hem viscut avui.
ENHORABONA
FORÇA CABRILS!!!!
Crònica de Pere Bossa, coordinador del Futbol Base