diumenge, 25 de maig del 2008

FINAL ESPERANÇADOR

Aquest matí el Benjamí A ha donat per acabada la lliga 2007/08 amb una victòria enfront la Juventus de Mataró per 3 a 2. Així doncs hem acabat la lliga tal i com la varem començar, amb una victòria, però sobretot amb unes grans perpectives de futur. Avui era un partit per disfrutar, doncs al no tenir cap tipus de presió en la classificació haviem d´intentar despedir-nos de l´afició amb el nostre millor futbol. Endarrera queden 8 mesos de treball, tres entrenaments setmanals i el fruit s´havia de veure. I avui ha estat un gran partit, amb alternatives en el marcador, on potser el resultat just hauria sigut un empat, però que finalment ens hem endut pel gran treball, esforç i sacrifici, però també pel bon joc que han fet els 10 jugadors convocats. Cal lamentar la baixa del Borja, Nil i Tomàs, que per diferents motius no han pogut participar de la festa però que també són mereixedors d´aquest reconeixament al treball fet al llarg de l´any.
La temporada l´acabem en una meritòria 10ª posició (de 16 equips), per un global de 41 punts (12 victòries, 5 empats i 13 derrotes), 76 gols a favor (la nostra assignatura pendent, 6è equip menys golejador de 16) i 93 en contra (7è equip menys golejat de 16). Potser el nostre lloc a la classificació hauria de ser entre el 4º i el 8º si haguéssim sigut més regulars, però segurament els altres equips els ha passat el mateix. Però el balanç de la temporada ha sigut molt positiu: hem aconseguit un grup de jugadors implicats en el què feien, treballadors, lluitadors i amb moltes ganes d´apendre i millorar. I hem sembrat les llavors per la temporada vinent on hem de buscar fites superiors. No dic guanyar la lliga, doncs això és molt difícil i has de tenir a part de bon joc molta sort, sinó de lluitar per ella, estar des de la primera jornada allà al davant. Però recordeu: per aconseguir aquest objectiu cal treballar des del primer a l´últim dia, entrenament darrera entrenament. Només amb treball, esforç i dedicació, i una miqueta de sort, els èxits vindran. Els diamants els tenim, només falta polir-los. I per això estan els entrenadors, per treure el millor de vosaltres: només cal que confieu en ells.
I ara a disfrutar aquestes 4 darreres setmanes d´entrenament que ens queden, gaudir de la diada del club (7 de juny) i a demostrar tot el vostre potencial per la configuració dels 3-4 benjamins que tindrem l´any vinent. Volem que ens poseu difícil la nostre elecció: per tant, a treballar de valent.
MOLTES FELICITATS A TOTS.
SOU ELS MEUS CAMPIONS
























Crònica de Pere Bossa, entrenador del Benjamí A

Fotografia gentilesa de Greg Oliveau