dissabte, 10 de maig del 2008

EL MILLOR PARTIT DE LA TEMPORADA

Aquest matí el Benjamí A del C.E.CABRILS ha guanyat per 2 a 1 al VILASSAR DE DALT en partit corresponent a la 28ª jornada de lliga. Sota una fina pluja els nostres benjamins han fet, potser, el millor partit de la temporada d´enguany. En altres partits hi havia hagut fases de bon joc, alternades amb altres de no tant. L´aspecte defensiu (destruir) el teniem bastant consolidat però ens mancava l´atac, el construir que sempre és difícil. I avui, per fí, ho hem aconseguit. No a estones, sinó durant els 50 minuts reglamentàris del joc s´ha vist el millor futbol que portem a dins. A part del treball i lluita constant que ens caracteritza, avui hem jugat com un equip, amb tranquilitat i serenitat, pensant, escollint la millor opció, combinant, ..... tot el què un pot desitjar. Avui no només heu sortit contents del camp els jugadors, sino la grada (pares, mares i amics), però sobretot l´ENTRENADOR. I no us penseu que jugavem contra un qualsevol, sinó que davant teniem un equip situat en la 5ª posició a la lliga i que la juga molt bé. Vull felicitar a TOT L´EQUIP (convocats i no convocats), però en especial avui m´agradaria destacar la tasca de tres jugadors que conformen la columna vertebral del nostre equip: el porter, el central i el pivot. Gran treball sota els pals del Pedro, impresionant col.locació de l´Andrew que no ha deixat respirar al seu millor jugador (davanter centre i capità) i molt bon joc de pivot de l´Edgar repartint pilotes pels seus companys (jugant amb tanquilitat i sense nervis tot surt millor). I avui han funcionat molt bé les AJUDES, sobretot defensivament, per ajudar a frenar els millors homes de l´equip contrari.

Avui cadascún de vosaltres ha aportat el seu gra de sorra per fer cada dia més gran aquest equip. Aquesta és la línia a seguir.

El proper partit, dimecres enfront els Salessians de Mataró (partit aplaçat). Esperem seguir en aquesta línia de joc i actitud. I recordeu, dilluns festa.

MOLTÍSSIMES FELICITATS A TOTS!!!!

Crònica de Pere Bossa, entrenador del Benjamí A