dilluns, 16 de març del 2009

DERROTA DEL PREBENJÁMÍ "A"

Dissabte 14 de març, el Prebenjami "A" del C.E Cabrils ha jugat enfront el Montgat en el seu camp amb un resultat desfavorable de 6-1. Vem començar la primera part aguantant i tenint ocasions de gol, en la que una d'elles el Yasir va aprofitar per marcar. La primera part va acabar amb un 1-1, però com sempre ens passa, en la segona part ens relaxem i és quan ens marquen més gols. Un dels problemes de que ens marquessin tants gols va ser perquè deixavem el jugador sol perque xutes amb facilitat i això no ho podem fer, i menys amb un equip en que tenen un xut molt fort. Mica en mica es va reflectint en els partits un joc més clar, un futbol. Aviam si treieu de dins una mica més l'esperit competitiu i aneu a per totes en cada partit.