dilluns, 30 de març del 2009

TORNEN LES CRÒNIQUES DE L´INFANTIL

Ahir vam guanyar 4 a 2 a l'equip de la Salle Premià. El resultat hauria d'haver sigut més ampli, sobretot pel joc desenvolupat a la primera part. Amb un rival encara en formació, ens vam confiar amb el 3 a 0 a favor i vam patir ja que en un córner (ja feia massa que no ens marcaven en un córner) i amb un àtac generat per una pilota perduda pel falta de concentració vam arribar a anar 3 a 2.... El rival, tot i ser un menys per expulsió d'un jugador amb vermella directa a la primera part, va posar moltes ganes i ens va poder fer un ensurt. Al final, vam haver de fer un canvi a l'últim minut per guanyar temps! Sort que després vam marcar el 4 a 2 i ja vam matar el partit.
1er gol del Carlos amb un xut de fora de l'àrea. Semblava fluix però, al estar el camp tan mullat, la pilota va relliscar molt i va sorprendre al rival. 2 a 0, golàs de Heily a passada llarga del Carlos (el que haviem d'haver fet contra La Llàntia). 3 a 0, La Heily defineix dintre de l'àrea petita un barullo arrel d'una jugada del Àlex Mercadé. 4 a 2, contràtac de l'Alex Mercadé amb la Heily que acaba entrant dintre de la porteria.

A continuació un petit titular dels partits sense crònica:

Jornada 16: CE Cabrils 2 - Montgat 3.- Desfondats a la segona part, ens deixem remontar un 2 a 0.
Jornada 17: UE Vilassar 2 - CE Cabrils 3. Gran remuntada i victòria al Derbi. Quant pitjor estàvem ens vam ficar al partit i vam remontar l'1-0 amb un gran joc.
Jornada 18: CE Cabrils 3- Masnou At 1. Victòria amb ofici. El Masnou At acussà la falta de físic.
Jornada 19: Ricoh Premià 4 - CE Cabrils 1. Derrota molt digna contra el millor equip de la lliga. Vam ariibar a anar 1 a 1 però un penl dubtòs ens va treure les opcions (4 a 1). Vam fer que el Premià forcés per guanyar tranquil.
Jornada 20: CE Cabrils 1 - Mataró 0. Victòria patidora. Després del gol, vam saber apretar les dents devant les embestides del rival. Gran joc defensiu i del porter, el mig del camp del contrari, vam acabar amb un 4-5-1 penjats del travessany. Lamentables incidents a la grada per part del públic vissitant.
Jornada 21: La Llàntia 2 - CE Cabrils 0. Partit de no futbol, on no vam mereixer perdre (dos gols de penal) i vam caure en l'antifutbold el rival. Ens va faltar buscar pilotes llargues. L'Edu va parar un penal,.... però es va haver de repetir.

L'important és que el grup s'ha consolidat i no perd la cara a cap partit. Està demostrant que pot fer un bon paper sigui contra el rival que sigui i com estigui el camp i el moment del joc. Està demostrant una gran capacitat de reacció, però a vegades sortim dormits.... Continuem relaxant-nos quant més fàcil ho tenim (per exemple, juguem millor quant som 10 contra 11 que quant som 11 contra 10 amb el marcador a favor!!). Tots els jugadors estant millorant a nivell individual i col.lectiu, i a cada partit es veuen coses. Si apretéssim més als entrenos (no només voler jugar i fer "cachondeo") perdríem molt pocs partits. Gran integració dels al.levins que van pujant esporàdicament, el que indica que som un equip integrat el club 100%.
Com a conclusió, hem après a jugar a futbol i ara estem disfrutant!