dilluns, 25 de maig del 2009

HOMENATGE A LA HALEY

Dissabte va ser un dia molt especial ja que va ser l'últim partit oficial que va jugar la Haley Milligan amb el C.E.Cabrils.: l'any que ve ja és cadet!
L'infantil, li va fer un petit homenatge futbolístic abans del partit de lliga contra els Salessians de Mataró: un passadís d'honor que va ser molt emotiu per tots. També se li va fer entrega d'un ram de flors. Des d´aquesta crònica vull agraï la col·laboració dels Salessians en l'homenatge i del seu entrenador en particular, en Llorenç Masquida, que van adherir-se de molt bon grat a l'homenatge.
El partit en sí va ser molt disputat a la primera part, on ens va faltar joc de combinació i definir en atac. Fins que el Mercadé no va obrir la llauna a l'ultim minut, no estava clar per on aniria. A la segona part vam jugar molt més en equip i van encarar ràpidament el partit, amb dos gols de la Haley. Un cop el Salessians es va relaxar i va deixar de competir, vam encarar un resultat molt ampli amb un domini del joc molt clar. Gols: Heily (4), Ricky (2), Mercadé (2), Vicenç (1)
L´Albert (entrenador) i en Carlos (Delegat) amb la Haley
La Haley en els seus primers anys amb el C.E.Cabrils (Categoria Benjamí)
Passadís d´honor per una gran campiona

La Haley, els seus pares i els seus companys a l´Infantil

Crònica de Carlos Bosch, delegat de l´Infantil