dijous, 7 de maig del 2009

SOTS-CAMPIONS

Objectiu assolit.


A l´inici de la temporada (per allà mitjans d´octubre) ens varem plantejar amb el BENJAMÍ A del C.E.CABRILS lluitar per el titol de lliga. I finalment, tot i que no hem guanyat la lliga (Sant Pol Campió) hem estat lluitant pels llocs d´honor amb els nostres dignes rivals (Vilassar de Mar, Masnou C.D. i Arenys de Mar) fins l´últim moment i el treball i esforç diari ens ha portat a assolir el SOTS-CAMPIONAT. Amb aquest resultat final molt probablement l´any vinent tindrem un Benjamí (l´actual Benjamí C) a PRIMERA DIVISIÓ, doncs hem sigut un dels millors segons de la segona divisió.
Respecte al partit, poca història. Un 0 a 5 enfront d´un lluitador FUNDACIÓ DE MATARÓ en un partit marcat per la falta de ritme dels nostres jugadors (portaven més d´un mes sense jugar degut a la Setmana Santa, l´avançament de partits i la jornada de descans).
Gran final de temporada amb uns números extraordinaris:
24 partits jugats
18 guanyats
3 empats
3 derrotes
128 gols a favor
44 en contra
imbatuts a casa
Finalment donar-vos gràcies a tots, pares, mares, amics i demés familiars per la vostra aportació en aquesta llarga temporada.
Agraïr especialment a tots els meus jugadors: PEDRO, XAVI, GABRI, NICO, IGNASI, POL, ADRIANO, VICTOR, MIGUEL ANGEL i l´ajuda rebuda en moments puntuals pel JORDI, el MOHA i el FERRAN i l´OSCAR (Delegat). Ara ens queden uns quants amistosos i a preparar la difícil temporada vinent, on sí res no canvia jugarem en categoria ALEVÍ fent futbol-11.
ENHORABONA CAMPIONS

Equips de la Fundació de Mataró i el C.E.Cabrils


Així doncs,
moltíssimes felicitats a tots.
Crònica de Pere Bossa, entrenador del Benjamí A