dimarts, 29 de setembre del 2009


Partits amistosos dissabte 26 i diumenge 27 de setembre


Pre-benjamí B: U.D. Montgat 8 - 1 C.E.Cabrils


Pre-benjamí A: U.D. Montgat 1- 2 C.E.Cabrils


Benjamí C: Lloreda, C.F 3 - 3 C.E.Cabrils


Benjamí B i A C.E. Cabrils: B 0 - 14 A


Aleví: U.E.Vilassar de Mar 3 - 3 C.E.Cabrils


"COMENÇA UNA NOVA ETAPA"

Amb el partit disputat aquest matí en el nou camp de gespa artificial de Vilassar de Mar, el nostre ALEVÍ ha començat una nova etapa dins el món del futbol: hem passat de fer futbol 7 a futbol 11 amb el conseqüent aument de l´espai de joc, a jugar 60 minuts en comptes de 50, a passar revisió de fitxes i botes abans de l´inici del joc, a no parar el joc per culpa d´una bota descordada, a permetre, per part de l´àrbitre, més contacte entre jugadors i no pitar tantes faltes com quan erem més petits, .....En definitiva, hem entrat al FUTBOL DE VERITAT.
Així doncs, necessitarem una adaptació a la nova categoria, als nous espais, als nous companys (23 fitxes), i a sobre, serem els més petits (de primer any).

En el partit d´avui hem intentat posar en pràctica tot allò treballat durant la setmana. L´objectiu era la POSICIÓ en el camp quan no tenim la pilota. Els nostres jugadors, ja sigui per iniciativa pròpia o degut a les indicacions dels entrenadors van assimilant dia rera dia la seva tasca en el joc. Molt bon partit el vist aquesta matinal en el Xevi Ramón entre dos equips de primer any. Moments de bon futbol per part d´un i altre on l´important era anar-se adaptant mica en mica a aquest nou futbol.
Enhorabona a tots i a seguir treballant en el dia a dia.


Crònica i fotografia de Pere Bossa, entrenador de l´aleví


Infantil: Arenys de Mar 2 - 3 C.E.Cabrils

Cadet: C.E.Cabrils 0 - 9 At. Masnou

Juvenil: C.E.Cabrils 6 - 0 Lloreda, C.F