dilluns, 11 de gener del 2010

Cadet: Cabrils 1 - 4 La Torreta

POCA RECOMPENSA PER MOLT BONA FEINA

Amb un fred intens, el cadet va desenvolupar un gran esforç físic contra un dels equips “gallitos” de la categoria. La Torreta és un equip molt ben conjuntat que toca molt bé al primer toc i és sòlid en defensa.

A la primera part, vam plantar molta cara, treballant molt bé per tal de que el rival no pogués desenvolupar el seu joc de toc. La actitud defensiva de tot l’equip va ser excel·lent, i mica en mica vam anar dominant el partit, que es jugà gran part al camp visitant. De fet, vam crear més ocasions que el rival, però menys clares, ja que va faltar definició. S’arribà al descans amb empat a zero.

A la segona part, vam tenir un tràngol molt fort, ja que em un corner ens vam fer un gol en pròpia porta al minut 2. Poc després em una jugada de banda, vam encaixar el 0 a 2, que es ficava el partit molt costa amunt. Tot això, vam continuar lluitant, tot i que el cansament físic i el cop moral es notava molt (costava molt treure la defensa i l'equip de darrera). També, les 3 baixes a la convocatòria per problemes físics i de salut, van fer que no es pogués rotar l’equip per l’esforç que havien fet. Així em dos contraatacs arribaren el 0-3 i el 0-4.

Però no vam deixar de buscar la porteria contraria, amb tres intervencions increïbles del porter rival. Finalment el gol de l’honor el va fer l’Héctor en jugada individual.

Va quedar demostrat que tenim un bloc que treballa conjuntament, però hem de millorar de cara a gol per poder augmentar la efectivitat golejadora (7 ocasions clares, i només un gol), i recuperar el to físic per aguantar millor els partits.

L’àrbitre va ser molt correcte, tot i debutar a la categoria, demostrant un gran coneixement tècnic, al anular un gol a La Torreta perquè un jugador es beneficià de posició avançada tot i que la pilota venia de darrere, però després de rebotar al pal. Gran apreciació tècnica. Els nervis del debut li van fer oblidar-se de la llibreta per apuntar, però no és gens greu; el gran Ramos Marcos es deixà les targetes en tot un FC Barcelona – Real Madrid.

El fred intens congelà les càmeres de les pilotes, que estaven dures com pedres….

Crònica de Carles Bosch, delegat del Cadet.