dimarts, 18 d’octubre del 2011

Alevi A: C.E.CABRILS 5 - VILASSAR MAR 3

Possiblement el fet de jugar contra el Vilassar de Mar, ens ha donat la motivació necessària per guanyar aquest partit.
Tot i que tècnicament, el nostre contrincant era molt bo; (com sempre van tindre que portar dos jugadors del seu preferent) els nostres van imposar un ritme molt alt i una pressió constant que exceptuant el primer quart ens va permetre anar davant del marcador.

El primer gol del Vilassar, va arribar fruit de una ràpida combinació i una paret molt precissa que ens va guanyar l’esquena. L’Alex amb un bonic gol i el Ricard llençant una falta de forma magistral, van posar el Cabrils per davant en el segon quart.
En el tercer quart un gol per velocitat del Sergi recuperant una pilota en la pressió i un altre del Ricard per sota les cames del porter ens va donar mes avantatge que ràpidament van reduir els nostres contraris amb un bonic gol. Ja en l'últim quart i fruit d’una jugada de lluita i constància del Josep Prudencio va arribar el cinquè gol marcat pel Sergi al aprofitar el rebuig del porter desprès d’un fort xut del Josep.


Finalment el Vilassar va reduir distàncies al marcar el darrer gol.

Voldria destacar el treball del Josep, que sempre que ha jugat en aquest equip ha demostrat un nivell altíssim i un gran compromís. Gràcies Josep!!!!

Per una altre banda, sols preguntar... ¿han tornat els INDOMABLES?...

Enhorabona nois., però ara cal seguir treballant per mantenir aquesta intensitat.


Crònica de Lluís Feixas.