dimecres, 26 d’octubre del 2011

Aleví A: Cardedeu 2 - 4 Cabrils

Partit vibrant, amb un molt alt nivell de joc.

En el primer quart, van ser moltes les oportunitats per marcar. Però unes vegades els pals i altres el porter del Cardedeu, van evitar que ens poséssim per davant en el marcador. En el segon quart va arribar el primer gol del Jordi A., però seguidament, en el tercer quart i desprès de dues bones jugades,el Cardedeu va capgirar el marcador al seu favor.

Moltes eren les accions dels nostres jugadors per aconseguir marcar però el seu segon porter va fer unes intervencions de claca i mocador. Finalment, i desprès de molt insistir, en Jordi A. va aconseguir l’empat. I dos gols més de propina que van sentenciar un resultat final de 2 – 4.

Resultat del tot just i merescut.

El C.E.Cabrils va ésser superior al Cardedeu durant tot el partit i voldria destacar, en tot moment, l’esperit d’equip que estan demostrant els nostres jugadors, deixant de banda les jugades individuals ¡¡¡¡¡¡Enhorabona nois!!!!!!

I ara cal preparar el partit del proper dissabte contra la Juventus que és un dels clars favorits a guanyar el Campionat.