dimarts, 15 de novembre del 2011

Aleví A: Cabrils 7 - 1 La Torreta


Què ens està passant?

Tot i la còmoda victòria davant del rival més fluix del campionat cal dir que aquest aleví ha perdut totalment el seu estil de joc en equip.


Pròximament tenim els partits més complicats davant els rivals millor classificats, i si aquesta és la tònica de joc que seguirem és molt probable que siguem superats amb claredat. Em costa entendre que s’estiguin realitzant uns bons entrenaments i que després ens oblidem de tot el que s’ha treballat al començar els partits.


Aquest equip es caracteritzava per la seva força i velocitat en atac gràcies a les seves combinacions ràpides i precises. Actualment els nostres jugadors estan realitzant sempre un o dos tocs més de pilota dels que calen, provocant la pèrdua d’avantatge en la posició dels companys.


Les jugades assajades en els entrenaments no tenen res a veure amb les realitzades en els partits. Nosaltres amb els nostres remats vam fer internacional el porter de La Torreta. Sense treure mèrit a les seves intervencions, els nostres xuts sempre impactaven en el seu cos. Pot ser no cal xutar tan fort i si col·locar-la una miqueta.

Jo personalment no crec que sigui un problema que l´entrenador pugui solucionar sense l’ajut i l’enteniment dels jugadors. Tot i així anem força ben posicionats en el campionat, però crec sincerament que podríem estar dalt de tot.

Som-hi??????

Força Cabrils.

Crònica de Lluis Feixas.