dilluns, 7 de novembre del 2011

Benjamí B: Cabrils 3-3 Vilassar de Dalt


Millora apreciableAra sí, hem vist un altre Cabrils, s'ha millorat bastant (res difícil vist el partit anterior) però encara es pot jugar millor.Els nostres jugadors han sortit molt endollats, amb tensió davant un bon rival, molt ordenat i amb els conceptes clars.


En el primer temps han recuperat moltes vegades la pilota i amb ocasions que no hanfructificat per les grans parades del porter contrari; també dir que els nostres porters Nil i en l'última part Jaume han tingut una destacada actuació.Aquest període ha finalitzat amb el resultat de 2 a 0 a causa de dos "golarros", un gran xut de Marc Aguado que va donar al travesser i va entrar (o no!) i el segon d'una falta executada magistralment per en Jaume.La segona part també va ser dominada per els cabrilencs però la mala sort (un altre pal) va impedir marcar algun gol.El tercer temps va ser diferent, el Vilassar va pressionar molt més i va avançar les seves línies, fent més jugades, sobretot per les bandes, per aquí va arribar el gol, 2 a 1 i el Jaume va fer el seu segon pal ( ja portaven 3 en total) . Quina mala sort !.


El Cabrils va demostrar una altra vegada el perill que té en pilota parada, gran xut de falta per sobre de la barrera imparable per al gran porter rival, 3 a 1.

En aquest estira i arronsa, l'equip costaner, amb la seva jugada típica, passada del lateral a l'extrem, aquest centra i gol, 3 a 2.En l'última part, el joc el va posar majoritàriament els vilassarencs i a la darrera jugada del partit, es tru un córner, una pífia en defensa i gol de l'empat, 3 a 3.

Com a resum, comentar que ha estat un bon partit amb molta malastrugança i molt disputat. Cal destacar a tot l'equip per la seva actuació i sobretot per la seva lluita.


Nil: excel · lent partit, un autèntic porteràs.

Bruno; sens dubte el seu millor partit fins ara, superb en el tall, que cada setmana vagi a Eurodisney.

Gerard: en la seva línia, gran, gran, aquesta vegada no va marcar de córner, el lider de la defensa.

Pol: també el seu millor partit, nivell com al final de la temporada passada.

Àlex: el nostre comodí, va jugar de defensa i migcampista, gran breja, no va tenir oportunitats en atac.

Marc Aguado: amb confiança, complet partit amb 2 grans gols, torna la dinamita!

Martí: que bueno que volviste , che, pura tècnica, mancat de ritme per la seva recent baixa.

Gael: lluita al màxim, generós en la passada, ha de saber dosificar l'esforç físic, no es pot estar a tot arreu.

Alejandro: gran sacrifici, li van arribar poques pilotes i encara així va xutar amb perill.

Jaume: va estar com el seu nombre de 10, amb poca fortuna en gols per mala sort, també gran porter.

L'equip sempre vol guanyar i més avui ja que volia dedicar la victòria a Jon, lesionat en el peu i que encara així ve a anirmar als seus companys, gran Jon!.

Entrenadors: Marc Badia i Marc Alberti
Gols: Marc Aguado (2), Jaume.

Crònica de Josep Lechado, delegat del Benjamí B.