dimecres, 14 de desembre del 2011

Benjamí B: Cabrils 3- 2 Argentona


Segueix la ratxa


Tercera victòria consecutiva, fet que per ara és un record en aquesta temporada i fa remuntar diverses posicions en la classificació.Pel que fa al partit, cal dir que l 'Argentona és un bon equip, amb molt ordre i que ens superaven físicament però el nostre benjamí no ha jugat bé com a equip, no han combinat jugades; en definitiva no s'ha vist joc col · lectiu en cap moment i s'ha guanyat gràcies al talent individual de Jaume i a la gran defensa que és la línia més regular de l'equip (molt bé Gerard, Martí, Bruno i Nil).


El partit va començar amb una jugada ràpida, després d'una bona recuperació i xut d'en Jaume, gol 1 a 0.En el segon període, el Argentona fa una bona combinació de parets i fan l'empat. El Cabrils respon amb una gran jugada d'extrem de Jaume i Gael falla per poc. Aquest període finalitza amb 2 a 1 gràcies a un gran gol de volea d'en Jaume des de lluny. A la represa un altre golarro de Jaume des de fora l'àrea, pilota alta enganxada al pal dret del porter rival, 3 a 1.


En l'última part, l'equip dels cantar pressionar molt i efectuar entrades molt dures; a causa d'aquests atacs van marcar un gol, 3 a 2.La resta del temps, els nostres jugadors van resistir i van guanyar el partit.En resum, 9 punts de 9 en els tres últims partits, però avui el benjamí B no ha estat un equip , s'ha fet un joc masa directe, el mig del camp no ha existit sobretot perqué no s'ha buscat ; han hagut jugadors que quasi no han tocat la pilota , ja sabeu la meva opinió guanyar és important però el més important és gaudir tots.

Força Cabrils !!!


Entrenadors: Marc Badia i Marc Alberti
Gols: Jaume 3.


Crònica de Josep Lechado, delegat del Benjamí B.