dimecres, 14 de desembre del 2011

Benjamí B Juventus 3-4 Cabrils

Partit seriós


Gran victòria del Cabrils davant un gran rival com és el Juventus de Mataró. Comença el partit amb una gran pressió i un posicionament perfecte del nostres jugadors.No deixen combinar l'equip mataroní i els cabrilencs ataquen poc però amb perill. Alejandro marca gràcies a un gran xut per sobre del porter, 0 a 1. La tònica segueix en el segon període i marca Jaume amb una gran passada d'en Gael.


El tercer periode va començar amb un imparable gol de Marc Aguado però a continuació l'equip entra en una fase d'errors i dubtes i el Juventus marca 3 gols seguits, tant de bo en futbol existís el temps mort.Comença l'últim període amb empat a 3, és a dir comença el partit de nou ..L'emoció i la tensió es reflecteix sobretot a les banquetes i ens fa oblidar el fred regnant.L'equip local ataca molt, avança totes les seves línies però el Cabrils respon molt bé, tornen a estar molt concentrats, en defensa no té cap error.Nil té una gran ocasió però no marca per molt poc.Alejandro en la seva gran especialitat, marca d'un fort xut des de fora l'àrea, 3 a 4. S'aguanta fins al final i gran victòria a domicili !


En resum, gran victòria del Benjamí B en un camp molt difícil. Tres punts aconseguits per una gran disposició táctica i una gran lluita de tots els jugadors.


Finalment dona les gràcies per l'aportació decisiva de l 'Eric. Felicitats nois, sou molts grans...
Força Cabrils !!!


Entrenadors: Marc Badia i Marc Alberti
Gols: Alejandro (2), Jaume (1), Marc Aguado (1).


Crònica de Josep Lechado, delegat del Benjamí B.