dilluns, 30 de gener del 2012

Benjamí B: Cirera 6 - Cabrils 4

Massa càstig.

Disputat partit i més emocionant que el que indica el marcador. Ja en aquestes edats, on els jugadors ja comencen a tenir més força, la mida del terreny de joc té encara més importància, en aquest cas, el camp del Cirera destaca per petit, avui hem vist 3 gols de servei directe des del centre del camp.

El Cirera és un bon equip amb una gran presència físicament i això sempre és un gran avantatge quan el camp és tan petit i no es té velocitat, qualitat que el nostre equip sí que en té. Al minut 1, l'equip local es va avançar després d'alguns rebots a l'àrea. Abans del descans Gael va empatar amb un xut creuat i ras arribant des de la dreta. A poc a poc, la tècnica dels nostres jugadors es va anar imposant i Jaume va marcar 1-2 amb un fort xut, així s'arriba a la fi del període.

Seguidament i després d'empatar a 2, el Cabrils va marcar 2 gols més gràcies a Marc Aguado de xuts impressionants com el de servei directe des del punt central. En el tercer període, els mataronins van pressionar més i van arribar amb més facilitat, van empatar a 4. L'última part va ser idèntica que l'anterior, els nostres jugadors es van quedar sense energia i van encaixar 2 gols més, resultat final 6 a 4.

Destacar l'aportació de tot l'equip: Jon, Gerard, Bruno, Pol, Martí, Nil, Àlex, Alejandro.Sí nomeno qui realitza els gols és per descriure el partit però sense l'aportació de tots no es marcaria cap.

Força Cabrils.

Entrenador: David Melendo; 2n entrenador: Marc AlbertiGols : Gael, Jaume , Marc Aguado (2).

Crònica de Josep Lechado, delegat del Benjamí B.