dimarts, 31 de gener del 2012

ALEVÍ A: At.Masnou 1-9 Cabrils


Seguim en ratxa.


Primer de tot dir que a la web de la federació els nostre resultat és 1-7, no en sabem els motius pels quals l’arbitre no va anotar dos gols.


El partit va ser bastant fred tal i com era el matí de diumenge, no va tenir molta emoció, el nostre equip s’avançava en el marcador bastant ràpid i l’equip contrari tampoc feia molt de perill tot i que van tenir ocasions per empatar o avançar-se en el marcador, l’únic gol que va marcar l’equip local va ser de penalti, a partir d’aquest moment el partit ja va ser amb cert descontrol de la pilota per part dels dos equips i el Cabrils en el segon quart va tenir moltes ocasions per augmentar el marcador però no vam estar encertats. Sort que les poques ocasions que ens creaven eren aturades pel nostre porter Moha.


Desprès de la mitja part, el descontrol de la pilota que havia succeït durant la primera part començava a desaparèixer i la possessió i control del partit era pel Cabrils, només faltava resoldre davant la porteria, i així va esser destacant que PER FI MARQUEM UN GOL DE JUGADA D’ESTRATÈGIA!! A partir d’aquí la tònica no va canviar fins al final del partit.


Esmentar que aquest resultat ens ha ajudat a pujar una posició més a la classificació i seguir complint els objectius que els entrenadors de l’aleví A proposen als seus jugadors i animar-los a seguir treballant dia a dia tal i com ho estem fen.


La setmana que ve jugarem contra el Canovelles a casa, treballarem al màxim per acabar la primera volta amb un bon resultat i entrar a la segona volta amb confiança i ganes de seguir aprenent i millorant, perquè ens espera un mes molt i molt DIFÍCIL que necessitarà de tot el nostre esforç, tan d’entrenadors com dels jugadors per a superar-lo de manera satisfactòria, realment un REPTE APASSIONANT!


Per finalitzar agrair a Josep Prudencio jugador de l’aleví E, que tot i ser de primer any s’està convertint en un habitual en els partits de l’aleví A sempre que no coincideix amb partits del seu equip, i està rendint a un gran nivell, puc assegurar que l’aleví A seguirà gaudint del treball i joc d’en Josep.


FORÇA CABRILS!!


Borja Bou, entrenador de l’Aleví A.