dijous, 16 de febrer del 2012

Benjamí B: Cabrils 2 - 2 Tiana

Perdonen massa

Puc escriure perfectament que en el partit d'avui, el Benja B ha perdonat; dic això perquè ha estat millor que el rival però no ha aprofitat les nombroses ocasions de gol. Hi han hagut errors puntuals que han costat gols i en definitiva l'empat. De les quatre parts, el nostre equip ha estat clarament superior en tres d'elles.

A la primera part, els Cabrilencs han dominat el joc desde l'inici, de fet als 4' marcava Gael després d'una gran passada d’en Jaume. També vam tenir altres ocasions clares en les botes de Marc i Jaume però sense sort, resultat 1 a 0, realment curt pel futbol fet. La segona part es va iniciar amb una ocasió de Gerard de falta però la va aturar el porter; el Tiana en la seva primera ocasió empata el partit; poc a poc el Cabrils perd el domini del joc i gràcies a una gran aturada del nostre porter Nil, s'arriba empatat a 1 a la fi d'aquest període.

A la tercera part, els nostres jugadors tornen a imposar-se i es tradueixen en constants arribades i xuts que el porter del Tiana per arrodonir una gran actuació, fins que Gerard després d'un corner marca el 2 a 1. L'últim període va ser més equilibrat, l'equip rival aprofita una de dues Oportunitats i empata a 2, en els 8 'restants cap equip va anotar gol.

El que s'ha dit, no es van materialitzar les ocasions i es van realitzar errors clars (indecisions, dubtes) en els gols del Tiana.