dijous, 16 de febrer del 2012

ALEVÍ D: Cabrils 5 - 4 Rocafonda

El partit començava amb un cert retràs sobre l’hora en el que havia de començar, i amb moltíssima intensitat per part dels dos equips, intensitat que duraria els 60 minuts. Amb un bon inici per part del Cabrils, ens avançàvem en el marcador amb dos gols del nostre migcampista Joan Bimbela, el primer de córner directe i el segon amb un gran llançament des d’uns 4-5 metres fora l’àrea. La sensació era de control tot i que abans d’acabar el quart el Rocafonda retallés distàncies (2-1).

Amb la mateixa situació començava el segon quart, al qual aconseguíem augmentar distàncies amb un gran llançament de falta des de pràcticament el mig del camp per part d’en Jan. El partit seguia amb un ritme molt físic i el Cabrils disposava d’algunes ocasions prou clares com per augmentar el marcador, però sense encert golejador. Les ocasions que tenia el Rocafonda eren ben aturades pel nostre porter Álex tot i que a pocs minuts per acabar el segon quart, el Rocafonda transformava el 3-2.

Després de la mitja part, l’aleví D del Cabrils va sortir molt concentrat i amb ganes d’augmentar distàncies en el marcador, i així va ser, dos gols del nostre davanter Josep servien per acabar el tercer quart amb un resultat de 5-2, sens dubte, un resultat just fins el moment.

L’últim quart començava amb bastant descontrol i amb una certa relaxació per part del Cabrils. D’aquesta manera el Rocafonda aconseguia fer dos gols i situar el marcador en un ajustat 5-4 a falta d’uns 10 minuts per acabar el partit. Finalment el Cabrils va poder aguantar el marcador i el partit va acabar amb aquest resultat (5-4), tot i que cal destacar l’expulsió del dorsal 7 del Rocafonda, fet que va ajudar-nos a acabar el partit de manera més controlada.

Una victòria molt treballada i necessària contra un rival directe en lliga! Força Cabrils!!!

Finalment agrair a en Josep i en Jan per la seva gran contribució.

Gols: Joan Bimbela (2), Jan i Josep (2).