dimarts, 21 de febrer del 2012

Benjamí B Arenys de Mar 3-3 cabrils 15/1/2012

Quina pena

Sí quina pena perquè es podia haver guanyatsinó fàcilment sísense agobiament però s'ha empatat i prou.Partit estrany, de seguida el nostre equip hamarcat el 0 a 1 amb un contraatac molt ràpidque ha finalitzat el pitxitxi Jaume, en aquest primer període ha estat clarament superior el Cabrils però ha acabat amb aquesta curta avantatge.
A la represa, dubte típica del Cabrils, "entro,no entro ..." i empata el Arenys.Seguidament, els cabrilencs reaccionen i encadenendiverses bones jugades,entre aquestes Nil (jugador de camp) aconsegueixgol, 1 a 2.S'aconsegueix ampliar l'avantatgedesprés d'una jugada ràpida, treu Jaume i després de botar marca Gael,1 a 3; així finalitzaaquesta part després de fer una gran aturada Jaume.
En el tercer període, el nostre Benja B controlael joc però després d'un corner a favor, l'equip local en 2 passades arriba iescurça la distància en el marcador, 2 a 3.
En l'última part, el Arenys pressionamolt i ataca sensedescans i en el minut 45 en una falta directa aconsegueix empatara 3, fa la sensació que la barrera estava col·locada molt malament.En definitiva empat que sap a molt poc, esperem que en els pròxims partits siguin més sòlids iamb més efectivitat.
Força Cabrils
Entrenador: Marc Badia i Marc Alberti Gols: Jaume, Nil, Gael.
Josep Lechado, delegat.