dijous, 16 de febrer del 2012

BENJAMÍ C: CABRILS 2 – 5 PALAFOLLS

Partit en el que es va tornar a demostrar que si es posen ganes i si anem tots a una es poden millorar moltes coses i plantar cara als rivals. Vam jugar contra el 5è classificat, el Palafolls, que a la primera volta vam perdre amb un resultat molt ampli, tot i el resultat d’aquest cap de setmana es va veure una millora de l’equip força important.


Sembla que la nova disciplina que iniciem en aquesta segona volta funciona..entre altres canvis un d’ells es fer convocatòria, cosa que al equip en general li va be, perquè creiem que no es pot anar a un partit amb 14 nens..al fer els canvis es trenca totalment la dinàmica del partit, i com ells ja saben s’ho hauran de guanyar als entrenaments, amb el bon comportament i les ganes. Ens han demostrat que si no surten dormits com ratpenats i surten ben atents i fent cadascú la seva feina podem iniciar una segona volta totalment diferent a la primera.

Agraïm la participació al partit d’en Roger i en Bruno, jugadors del benjamí “A” que també ens van ajudar i van transmetre al equip esperit de lluita i competitivitat.

Agrair i felicitar també a en Roc que tot i no estar convocat va venir a veure i a donar suport als seus companys.

Crònica de Sayo i Julian, entrenadors.