dimecres, 22 de febrer del 2012

Benjamí B Cabrils 4 - 2 Alella

Victòria molt treballada

Bonic, disputat i entretingut partit ofert pels dos equips. Es va ajornar en el seu dia però ha valgut la pena esperar veure-ho per la intensitat i lluita de tots els jugadors. Als 3 minuts marca Àlex Muñoz després d'un gran xut fora de l'àrea, un autèntic obús, el cert és que aquest equip té uns xutadors de primer nivell (Gerard, Marc Aguado, Alejandro,Jaume).
Aquest primer període va ser com tot el partit, disputadíssim, molt ben situats i amb gran marcatges. El joc local es desenvolupava sobretot per la banda dreta on Marc fuster, jugador del A, mostrava la seva gran rapidesa i tècnica. Es van veure bones jugades davant un gran rival. A la segona part, Alejandro marca el segon després d'un xut-centre que la defensa no pot tallar, 2 a 0. Es llancen diversos corners amb perill però no es marca més gols.
En l'inici de la tercera part, marca l'Alella, 2 a 1. Es perd el control del partit però tot i així es té ocasions com un gran xut bombejat de Jaume que toca el porter (no sé com) i dóna al travesser, Uiii. Ocasió de l'equip visitant però la defensa i el porter Nil logren anul · lar, cosa que no van poder fer després d'un servei de banda, empat a 2. Amb el gran treball de Jon, Bruno, Martí, Gerard, Pol, Marc Aguado s'aconsegueix aguantar fins al final d'aquest període. Entrem amb aquest empat en el decisiu i emocionant tram final, és un estira i arronsa però en una gran jugada individual i amb molta anticipació de Marc Fuster, aquest xuta i després de rebutjar el porter, Marc Aguado marca amb un xut precís, s'avança el Cabrils, 3 a 2.
El Alella ho intenta però una altra vegada una gran defensa aconsegueix no encaixar cap gol; finalment en una jugada rapidíssima nostre gran fitxatge d'avui, Marc Fuster marca el 4 a 2 definitiu. En resum gran, gran partit del nostre nois, victòria aconseguida amb gran esforç.