dimecres, 22 de febrer del 2012

Aleví A: Cabrils 3-5 Canovelles

Era d’esperar…… en el fons no em sorprèn!
Dissabte al matí, al municipal de Cabrils jugaven el 6é classificat contra el 14é que només havia guanyat un partit en tot el que porta de temporada, l’ambient que es podia sentir en el vestidor dels jugadors era de festa i de que estava tot fet abans de començar.

Els entrenadors tenien motius de sobre per a pensar que no era un partit tan fàcil pels següents motius:

1- El Cabrils venia de guanyar i fer un molt bon partit contra el Premià de Mar cosa que la experiència amb aquests nois m’ha demostrat que desprès d’un gran partit són incapaços de mantenir els peus a terra i demostrar perquè van fer un partit tan bo la setmana anterior.

2- Es tractava d’un partit ajornat, per la coneguda JORNADA DEL FRED pròximament en cartellera, en els millors cinemes!! Explico perquè poso aquest motiu, la jornada que ens tocava jugar contra el Canovelles el seu aleví A tenia un partit més que important a la seva lliga la qual van primers i desprès de veure alguns jugadors seus dissabte jugant molt i molt bé, tenien aquest partit tan important a la mateixa hora que nosaltres, cosa que feia impossible que ens baixès reforços. Amb la suspensió del partit facilitava aquest fet i just a la fusta així va ésser, fins a 6 jugadors de reforç portava d’aquest tema parlaré més endavant.

3- Era carnaval, els nens estaven més pensant en que si jo em faré la cresta, que si tu et disfraçes de Bob Esponja etc... en aquest cas els jugadors no tenen culpa, són nens de 10 anys i que voleu que us digui jo també ho estat i no se’ls hi pot demanar tenir el cap només en el futbol.

4- L’últim i el motiu que més ens preocupava eren els penúltims, si si els penúltims, tenim una gran facilitat de guanyar-los abans de saltar al terreny de joc a tots els equips de la últimes places de la classificació.

Aquests motius eren el que més ens preocupava, entono també el “mea culpa” no per no dir als jugadors que podia passar etc.. sinó per no saber transmetre-ho i fer-ho arribar als jugadors de la manera que ho sentia.

El partit destacar la falta d’intensitat i ganes per part dels jugadors, ens van remuntar un 2-0, en dos jugades aïllades, a partir del 2-2 els jugadors del Cabrils van demostrar no ésser un equip campió, un equip que tot i les situacions adverses la seva imatge és bona, doncs no els nostres jugadors van començar a recriminar-se les coses, que si et crido, que si tu has de fer això, que aquest és teu, que me la passis etc.. un DESASTRE la imatge, el joc com podreu intuir no era bo però això els entrenadors i qualsevol que entengui de futbol i li agradi, sap que no sempre es jugarà bé, no ho fan els millors jugadors del mon ho faran nens de 10 anys, però el que si que té tot el dret l’aficionat, soci, directiu, pares i entrenadors es que es treballi i es faci un esforç i aquest dissabte no es va veure res d’això. Total que el partit va acabar en derrota tallant una molt bona ratxa dels nostres nois ara que ens apropàvem a les primeres places de la classificació.
No parlaré més del partit, ara toca ja pensar en aquesta setmana, partit més que complicat i a la vegada apassionant, visitem al líder que és el Vilassar de Mar, equip que a la primera volta els nostres nois van guanyar fent un gran partit i amb un bon resultat, esperem que es pugui repetir, necessitarem de l’esforç, treball i il·lusió per part de tots els components de l’aleví A, i per suposat de tots els aficionats del Cabrils, dissabte a les 14.15 al Xevi Ramon, l’aleví A promet molt de treball i ganes per això necessitarem el màxim suport!!
PD: Al principi un dels motius he dit que havien portat 6 reforços el Canovelles aquest dissabte,el màxim de reforços és de un porter i dos jugadors, hem presentat un recurs enfront aquest fet i estem a l’espera de resposta de la federació, esperem que facin bé la seva feina. Això no és excusa al mal partit.

Els entrenadors tot i la derrota traiem una visió positiva, és un bon i fort avís per l’equip! Ens l’hem cardat de morros quan menys ens ho esperàvem. Aleví A no oblideu i teniu sempre en ment aquestes paraules que cridem allà on anem, JUGUEM, LLUITEM, GUANYEM, CABRILS CABRILS CABRILS!!! A per el Vilassar de Mar!
Força Cabrils!!

Borja Bou, entrenador de l’aleví del C.E Cabrils