dimarts, 6 de març del 2012

Benjamí B: Vilassar de Mar 10 -1 Cabrils

Derrota clara.

El resultat ho diu tot, com ja sabiem, el Vilassar de Mar (benjamí de segon any) juga en una altra lliga, són líders destacats amb cap derrota ni empat i amb els gols d'avui han marcat 150 i han encaixat només 24. El nostre equip ha donat la cara, ha lluitat molt però la superioritat del rival és evident.
El desenvolupament del partit ,doncs com sempre, gran inici del nostre benjamí, marca el gol de seguida, va ser així: treu Gerard una falta i després de botar la pilota a terra remata Jaume de cap ,un bonic gol; són els millors minuts dels cabrilencs, on queda manifest el perill en els serveis de cantonada i de falta. Poc a poc el Vilassar domina el joc però només aconsegueix marcar el gol de l'empat després de diversos intents gràcies als “paradons”d’en Nil, superb durant tot el partit. La primera part finalitza com empat a 1.
La segona comença igual, amb dues oportunitats, una d'elles clara, combinació entre Marc Aguado i Jaume, aquest últim xuta i surt fora per poc. Des d'aquest moment, s’imposa totalment l'equip líder de la classificació, sobretot atacaven per la banda dreta on el num. 10 demostrava la seva gran classe,tanta que marca el 2 a 1 després d'executar una falta directa. Van caient els gols fins a finalitzar 5 a 1. En el tercer període, la mateixa tònica, ataca el Vilassar i el Cabrils els contenien com podia, mai es va poder embastar jugades en atac; cauen 4 gols més, 9 a 1.L'empenta del líder no pren descans però el nostre equip amb gran treball defensiu només encaixa un gol, amb el conegut resultat final. En resum, avui tocava fer front a un enorme rival però els nois han demostrant caràcter i lluita. Ells poden , de fet , són millors però els nostres són "més guapos" i no és broma.PD. Avui per primera vegada he vist al míster assegut a la banqueta, serà per la seva febre esporádica ? o per la tova que ens estaven donant ?,que no es repeteiximai més!!, Marc rei de la banda!