dimarts, 20 de març del 2012

ALEVÍ D: Stoitchkov-salesians de Mataró 1 - 2 Cabrils

El partit començava puntual a les 9:30, amb un inici molt intens per part dels dos equips però amb premi nomes per el Cabrils ja que vam transformar el 0-1 als 3 minuts de partit, amb un gol d’en Joan Riera, desprès d’aprofitar be un rebuig de la nostra defensa i guanyar-li l’esquena als dos centrals del Stoitchkov-salesians de Mataró per definir molt be davant el porter rival. El primer quart acabava amb domini del Cabrils però amb aquest mateix resultat, 0-1.

Amb la mateixa situació començàvem el segon quart, molt sòlids en defensa però amb menys sort de cara al gol. Desprès de disposar de diversos corners i una gran jugada individual de l’Albert, ocasions mes que clares per augmentar el marcador al nostre favor, acabava el 2n quart.

Després de la mitja part, el nostre rival, que nomes disposaven d’un canvi, van sortir a dosificar-se, fet que va quedar clar en veure que no ens sortien a pressionar com en els dos quarts anteriors, però fen mal amb algunes contres on nosaltres ens trobàvem en inferioritat numèrica
en defensa, però per sort, sense encert per part del Stoitchkov-salesians de Mataró de cara al gol, així acabava el 3r quart, amb 0-1 al marcador.

L’últim quart començava amb una certa relaxació per part dels nostres jugadors, fet que sempre es paga negativament, i així va ser, al primer minut del últim quart el Stoitchkov-salesians de Mataró feia pujar el 1-1 al marcador. Aquest gol va fer despertar-nos i només dos minuts després ens tornàvem a posar per davant desprès d’un gran xut des de fora l’àrea d’en Joan Bimbela, que sens dubte feia justícia al partit.

Finalment una gran actitud que va ajudar, mes enllà de la victòria, a que tots ens donem conte de que amb una bona actitud i molt de sacrifici, es poden guanyar partits!

Una gran victòria que ens ajuda a escalar 2 llocs en la classificació, a seguir treballant!!!
Gols: Joan Riera i Joan Bimbela.
Crònica de Sergi Igual, entrenador de l'Aleví D.