dimecres, 22 de febrer del 2012

Benjamí B Cabrils 6 - 1 Premià de Mar

Partit Correcte

Avui s'ha jugat bé però ha estat davant el cuer, un equip feble sobretot en defensa. En l'inici del partit s'ha tingut la primera oportunitat als peus de Marc Aguado, el xut ha anat fora per poc. No s'arribava d'una forma clara i després d'un corner, marca Gerard Pons, després de controlar i disparar ras; així finalitza amb avantatge mínima 1 a 0.
La segona part acaba sense gols encara que poc a poc es combina ambmés facilitat. El tercer període arrenca amb un penal a favor que Jaume, un gran especialista, falla en llançar pel centre, parant el porter. Després, en una gran combinació entre Jaume i Gael, marca el primer d'un bon xut. Són els millors minutsdel nostre benjamí, amb boniques triangulacions i participant tot l'equip, en una d'elles Gael, Jaume i Marc ho fan perfecte i aquest últim anotael 3 a 0. El quart no triga a arribar després de tallar Marc amb el cap ixuta Gael i gol. L'equip costaner anota un gol i retalla la distància 4 a 1. Amb el Premià totalment enfonsat, les ocasions es succeeixen, Gerard és a punt de repetir amb un cop de cap que surt fora per poc. Alejandro amb el seu xut "denominació d'origen" anota el cinquè.
Tanca el compte iel resultat, Jaume després d'una gran jugada individual, regatejant fins a tres defenses,6 a 1.
En resum,partit molt correcte que a veure si serveix per agafar confiança i enllaçar bons partits i sumar punts per escalar en la classificació i així l'autoestima puja. El repte és jugar així en front qualsevol equip encara que ens mostrin resistència; avui tots els jugadors han intentat i ho han aconseguit jugar la pilota, sigui en defensa, mitja o davantera.
Entrenador: Marc Badia Gols: Gerard, Marc,Jaume (2) Gael,Alejandro.