dijous, 16 de febrer del 2012

ALEVÍ A: Cabrils 8-2 Premià de Mar

Enhorabona nois…. Però sortirem amb les mateixes ganes i intensitat cada partit??

-Aquest dissabte ens visitava un dels equips més forts de la categoria i l’equip menys golejat.
El partit va començar tal i el guió esperat, el Premià un equip que defensivament no es complicava i que en qualsevol moment aprofitaria les poques ocasions que tinguessin, el nostre aleví durant el primer quart no va parar d’atacar la porteria rival fins i tot fallant un penalti, destacar el treball del porter del Premià considero que sense ell no aconseguirien tan bons resultats. Tal i com esperàvem els entrenadors del Cabrils una pilota llarga que un jugador del Premià que podríem dir que per les seves qualitats físiques sembla més un cadet que un aleví va marcar. El Cabrils no va tirar la tovallola, abans del partit al vestidor, ho havíem parlat que hauríem de tenir molta paciència per a tirar el partit endavant i no tenir pressa teníem temps i qualitat per superar-ho, i just l’últim moment del primer quart l’aleví va igualar el partit.

El segon quart el Cabrils va seguir pressionant i fent molt de treball i amb gran intensitat fent que el Premià no es sentís còmode en cap moment, i de nou i quan s’estava a pocs minuts d’arribar al final del quart una bona jugada d’equip arribant a línea de fons i fent el conegut “pase” de la mort el Cabrils va avançar-se en el marcador, dos minuts desprès i aprofitant una de les moltíssimes faltes comeses per jugadors del Premià, de forma magistral el xut directe va anar a l’escaire.

El tercer quart el Cabrils no es va relaxar i va seguir fent el mateix que portava fent tot el partit, el Premià va avançar les línies per a remuntar el partit, el Cabrils va aprofitar els forats que deixaven i els espais i amb la velocitat dels jugadors locals van pujar dos gols a favor dels locals deixant el partit quasi per sentència amb 5-1.

L’últim quart ja va ésser un tràmit on els locals no es conformaven amb el resultat i van aconseguir tres gols més, en un dels pocs errors defensius del Cabrils el Premià va aconseguir anotar el seu segon gol. Deixant el marcador final en 8-2.

*Durant uns quants minuts del tercer quart es va plantejar la suspensió per part de l’àrbitre degut a la mala educació i formes dels aficionats del Premià, desprès ens sorprèn el ampli vocabulari de nens de 10 anys i no vocabulari formal o educat en certs pobles o més ben dit clubs....

Aquest dissabte tenim un partit aplaçat contra el Canovelles que no es va poder jugar perquè per decisions d’en Tomàs Molina ara els nens no poden jugar quan fa fred, pobres nens de Finlàndia, Suècia i més països nòrdics, deuen jugar tot el dia al parxís amb l’estufa al costat. És un partit trampa nois no podem sortir com si ja ho tinguéssim tot fet.

Primera etapa del ”tourmalet” de l’aleví A del Cabrils superada, com ja he dit al principi ara ens heu demostrat del que sou capaços, hem de sortir cada partit amb les mateixes ganes i intensitat, les coses podran sortir millor o pitjor ja ho sabem, pero el treball que sigui el MATEIX O MÉS!!!