dimarts, 21 de febrer del 2012

Benjamí B Cerdanyola 1 - 1 Cabrils 27/1/2012

Mal partit

Avui, en un matí gris i fred, hem vist el pitjor partit des que va començar aquesta temporada i això que era contra els penúltims classificats. Ja al vestidor, el míster i jo vam avisar que no tinguessin en compte la classificació, que cada partit té la seva història i que no voliem confiances.
A la primera part, el Cabrils va arribar poc i malament, algunes jugades no clares, però poca cosa més.El gol va arribar d'un mal rebuig de la defensa del Cerdanyola i Jaume atent com sempre marca el 0 a 1. Cap equip s'imposava a l'altre, mal joc al camp. L'empat va ser un regal ,gràcies a una sèrie d'errors: error en el control, relliscades ...i 1 a 1.En els últims minuts,d'aquesta part l'equip mataroní va arribar més que el nostre benjamí.
El segon període, va canviar a millor (bronca-sermó del mister), es va atacar més i es van tenir ocasions a les potes d'Iván(jugador del C que va cobrir alguna baixa del nostre equip) i d'Alexandre; també hi va haver bones jugades en l'extrem per part de Nil i de Gael però cap d'elles van fructificar.
En el tercer i quart període, Els cabrilencs van avançar les línies i pressionar però sensesort, el marcadore final va ser l'empat ressenyat.
Donar les gràcies a Iván per la seva gran aportació i destacar a Martí Pons que va tenir una gran actuació en un partit més que discret del nostre equip. Segueix la mala ratxa en quan a resultats i avui també de joc; esperem que la causa hagi estat el matí fredi humid. També dir que sort ha hagut que l'arbitre no xiulés un clar penal a favor de l'equip local.