dilluns, 16 d’abril del 2012

Benjamí B: Cabrils 3-3 La Salle Premià

No arrenquem!!!

Un altre empat i aquest cop davant un bon equip que fins avui ens ha guanyat sempre en lliga encara que per poc. Magnífic dia per jugar a futbol, sortir amb el vaixell, d'excursió, etc.
En primer lloc agrair l'ajuda d'Àlex del benjamí C que ha jugat molt bé, sempre amb encert. Avui l'equip excepte per l'absència per malaltia d’en Pol, substituït per l'esmentat Àlex, ha tingut la defensa habitual amb la consegüent solidesa i compenetració. En els primers minuts s'enllacen bones jugades, sobretot entre Gael i Jaume, però poc a poc perdem el control del joc.E s produeixl a primera ocasió de La Salle, xut al pal. Marc Aguado xuta amb intenció i força però surt fora. Comença la segona part amb empat a 0.
Segueix l'estira i arronsa entre els dos equips, el Cabrils juga més al contraatac, fruit d'això Nil, ara de davanter centre disposa de 2 clares que atura el porter rival. El primer gol del partit arriba en el tercer període, La Salle realitza una bona jugada amb centre des de l'extrem i s'avança al marcador, 0 a 1. Seguidament Jaume gairebé marca però el porter rebutja a fora. L'empat ho aconsegueix Gerard en marcar de penal comès a Jaume. Penal molt protestat per l'entrenador rival, tant que a les males maneres s'ha sumat diversos insults i to xulesc (mètode Mou).
Després una gran passada d'Alejandro a Jaume, aquest veloç dribla al porter en la seva sortida i a porta buida marca el 2 a 1. Amb molta emoció i nervis entren en l'última i decisiva part en la que La Salle juga més i millor. En una trenada jugada empaten a 2 i disposen d'ocasions per desfer la igualtat. Però és el nostre pitxitxi Jaume que defineix en un ràpid contraatac creuant per ras davant el porter, 3 a 2. En plena allau dels premianencs i quan finalitzava el partit, llancen una falta directa que entra a la porteria traduïnt-se en l'empat final a 3 gols. Com resum, podem dir que seguim en la tònica d'aquests últims mesos encara que avui el rival era molt fort ; no per casualitat és tercer a la classificació.
Força Cabrils !!!
Entrenador: Marc BadiaGols:Jaume (2), Gerard
Crònica de Josep Lechado, delegat.