dilluns, 16 d’abril del 2012

Benjamí B Vilassarde Dalt 3-2 Cabrils

Perdona vides!

Derrota per la mínima produïda per reaccionar molt tard. Avui comptàvem amb la gran aportació de Roger i Oriol del bejamí A, i així i tot, no s'ha aconseguit ni empatar. D'inici gran i ordenada pressió cabrilencaa tot el camp, l'equip local tot just podia creuar el migcamp. Oportunitat clara de Roger que s'enva per velocitat però el porter intercepta amb el cos. El Vilassar arriba en un contraatac i marca el primer gol. Oportunitat clara d'Oriol després del servei de cantonada i surt fora per poc.El Cabrils segueix pressionant però fallant ocasions, en canvi els vilassarencs després d'un còrner marquen el 2 a 0.
A la segona part, Oriol molt actiu disposa d'una altra ocasió sense resultat positiu. En un ràpid contraatac s'encaixa un altre gol, 3 a 0. Tercer període, una altra oportunitat clara, aquesta vegada de Gael que xuta i el porter fora de la porteria aconsegueix desviar el tir. Tot segueix igual fins que Roger lluita una pilota i la creua a la dreta del magnífic porter rival, un gran gol, 3 a 1.
En l'últim període, el míster avança a tot l'equip i enrere només queda un defensa i també molt avançat. L'equip veí disposa de dues clares ocasions però falla quan Nil estava totalment "venut". El Cabrils insisteix en l'atac però sense resultat i el Vilassar gaudeix d'alguna gran ocasió per ampliar la diferència de gols, però el marcador ja no es mouria.
Conclusions: Crec que som l'equip més amable del grup 13 ja que tenint joc, es perdonen moltes ocasions que es tradueixen en pèrdues de punts. Avui l'equip rival és d'un nivell molt similar al nostre però estan amb força punts més en la classificació, suposo que perquè són més efectius.
Ànims nois que qualitat teniu ! Força Cabrils!
Entrenador: Marc Badia Gols: Roger, Jaume
Crònica de Josep Lechado, delegat.