dissabte, 14 de març del 2009

ARRIBEN ELS ALPS

Amb el partit disputat avui enfront del Montgat (victòria per 1 a 8) acaben les etapes planes. A partir de la setmana vinent comencen els Alps que decidiran com arribem als Camps Elisis. De moment anem segons a la general a falta de 5 etapes: dues de molt dures i d´alta muntanya(Masnou i Arenys de Mar) i tres planes (Llàntia, Llavaneres i Fundació, amb tots els respectes pels rivals). La feina ja està feta, ara només queda rematar-ho. Sortir amb èxit dels següents partits ens garantirà la segona posició, però si no és així, haurem fet un gran treball al llarg de tota la temporada. Només queda un últim esforç.
Respecte al partit d´avui s´ha vist novament un partit amb dues cares: una primera part sense idees (fruit del treball del rival, que també juga) recordant una mica el dimecres davant del Llavaneres que ha acabat amb 0 a 1, i una segona part esplèndida, triangulant, jugant en equip i amb molt bona definició: producte d´aixó tres gols nostres s´han produït amb només 4 passades des de la porteria: pilota treta pel porter o central, passada al pivot, aquest al forat i gol. Millor impossible.
La setmana vinent haurem de treure el nostre millor futbol davant d´un dels millors equips de la categoria, el Masnou C.D. Caldrà aportar treball, esforç, sacrifici com davant el Sant Pol o Arenys de Mar en la primera volta, i joc de conjunt i eficàcia golejadora com la segona part d´avui. Tenim la capacitat de fer-ho, per tant, jo us ho exigiré.