dissabte, 7 de març del 2009

PARTIT MOLT COMPLICAT

Nova victòria del Benjamí A que es manté invicta en els seus partits disputats a Cabrils i que segueix mantenint opcions a lluitar per les places d´honor en el grup 13 de la segona divisió. Avui el rival era el BUFALÀ i tal i com es preveia ha sigut un partit molt difícil i complicat. Enfront teniem un equip fort, ben posicionat i sobretot treballador. Ells tenien molt clara quina era la seva feina (anular el nostre pivot ofensiu encarregat de distribuir el nostre joc d´atac) i bé que ho han aconseguit al llarg de la primera part on hem arribat amb un empat a 1. Quan a la segona part l´Adriano ha pugut jugar més suelto s´ha vist la seva gran visió de joc i ha pogut desplegar el joc que entrenem durant la setmana amb passades al forat pels nostres extrems: d´aquí han arribat tres gols que ens han tornat la tranquilitat en el joc i en el marcador. Resultat final de 4 a 1 però una mica ampli vist l´esforç fet pel BUFALÀ damunt del camp. El resultat just hauria sigut una victòria nostra però per la mínima.
Felicitar a tots els jugadors, des del porter (molt atent en els darrers partits), a la defensa (de les menys golejades de la categoria) fins a la davantera (eficaç en els moments difícils).
Ara encarem la recta final de la lliga amb els 7 darrers partits. Per començar dimecres juguem a LLAVANERES en partit aplaçat i dissabte visitem el camp del MONTGAT. Després d´aquests dos desplaçaments, els dos partits claus pel què resta de temporada, el MASNOU CD i l´ARENYS DE MAR, actualment 2n i 3r de la lliga amb els mateixos punts que nosaltres. Així doncs, des d´aquí us demano l´últim esforç, doncs crec que valdrà la pena.