dissabte, 21 de març del 2009

JA FALTA MENYS

Importantíssima victòria l´assolida avui pel benjamí A del C.E.CABRILS enfront d´un rival directe per les places d´honor, el MASNOU C.D.
En la lluita pel titol en el grup 13 hi ha el SANT POL, lleugerament destacat del quartet perseguidor: MASNOU C.D., ARENYS DE MAR, VILASSAR DE MAR i C.E.CABRILS. Per tant, avui hi havia un enfrontament directe entre dos dels aspirants a pujar al pòdium. I els nostres jugadors, en un gran partit sobretot a nivell tàctic, han aconseguit la victòria per 3 a 1, igualant així el goal average particular que tan útil ens pot ser a final de temporada.
El partit ha començat amb dos contratemps: en primer lloc, la lesió divendres a última hora del Xavi ha fet reestructurar la línia defensiva (molt bé Miguel Angel) i ha fet mantenir en "el dique seco" al Xavi reservant-lo per un altre partit molt important la setmana vinent. I en segon lloc, un error de comunicació en defensa ha provocat que el MASNOU s´avancés a les primeres de canvi en el marcador.
Però la confiança en el nostre joc, el treball i la constància ha fet que el Victor, en dos esplèndits contracops ens portés a la mitja part amb una lleugera avantatge (2-1).
En el segon temps el MASNOU C.D. ha intentat carregar el seu joc per la banda esquerra (per la dreta han estat molt ben tapats a la primera meitat pel Miguel Angel i el Pol) , però una decisió tàctica a l´últim instant a sorprés al rival quan els nostres esquerrans han passat a defensar la nostra dreta. Tot i els insitents intents de l´Aina, el seu millor jugador, novament han sigut aturats fins que l´Adriano, amb un xut amb l´esquerra a portat el 3 a 1 tranquilitzador.
Ha sigut un partit molt igualat, jugat de tú a tú on hi ha hagut poques ocasions de gol per ambdos equips, però que finalment ens hem endut cap a casa.
La setmana vinent una altra final, diumenge contra l´ARENYS DE MAR.
Anims nois i a seguir lluitant. Amb l´esperit de lluita d´avui els rivals hauran de treballar molt per guanyar-nos.







Crònica de Pere Bossa, entrenador del Benjamí A
Fotografia gentilesa de Laura Valls