dimarts, 27 d’abril del 2010

Aleví: Cabrera 2 - 2 Cabrils

BARRIO SESAMO: HOY APRENDEREMOS EL NÚMERO OCHO




En català, vuit; en castellà, ocho; en francès, huit; en anglès, eigth. És aquell número que té dues circumferències, una damunt de l´altre; en alguns casos, la circumferència superior és lleugerament més petita que la inferior. És el número que va després del 7 i just l´anterior al 9.
El vuit és un número. En el món del futbol, els jugadors a l´esquena porten el dorsal, i en alguns casos, com avui, fins hi tot a la part davantera del pantaló. El número serveix per identificar els jugadors.


Ja fa dos/tres partits que l´ home clau i decisiu en l´equip contrari, curiosament, porta el número 8 i a hores d´ara encara hi ha jugadors que el busquen i no el troben. Trobar al número 8 entre 11 jugadors contraris a vegades és més difícil que trobar el Wally. Anulant els seus jugadors clau (avui, igual que enfront del Masnou, el jugador número 8, si, els de les dues circumferències una damunt de l´altra) tenim mig partit resolt. Però ja sigui per por, per deixadesa, per impotència, pel que sigui, deixem que els seus homes claus campin al seu aire. I un partit que teníem avui molt ben encarrilat i fent un bon futbol d´equip, de combinació com feia jornades qe no veiem (0 a 2 a la mitja part favorable als nostres interessos) , l´hem deixat escapar per no saber lligar els seus homes claus. I no només és culpa de la mitja, sino de tot l´equip. O no som un esport d´equip?

Una llàstima, tot i que el resultat al final sigui just (empat a 2) .

I la setmana vinent, ens visita la Salle Premià.


Pere Bossa, entrenador de l' Aleví.