dimarts, 20 d’abril del 2010

Aleví: Cabrils 0 - 1 Pineda de Mar

"BON PARTIT"

Res a veure el partit d´aquest cap de setmana (PINEDA) amb l´aplaçat de dimecres (MASNOU). Avui si hem tornat a veure l´aleví que tots esperem. En una primera part d´AGUANTE i de DESGAST hem sabut controlar a l´equip rival i hem arribat al descans amb un empat a zero gols. Llàstima de dues ocasions clares de gol sols davant de porteria que no han aconseguit el seu objectiu. A la segona part treiem un equip més ofensiu i anem en busca de la victòria. Un error defensiu ens posa molt aviat el 0 a 1 en el marcador però seguim treballant, controlant el partit, dominant i les ocasions a la porteria rival comencen a arribar. Amb una miqueta de sort avui guanyavem i si més no, mereixiem un empat.

Millora del treball d´equip i de construcció a la segona part: ara falta definir les ocasions de gol. Sense marcar no es pot guanyar.

I la setmana vinent partit enfront del CABRERA, dissabte 24 a les 8 la convocatòria.

Ànims nois i a seguir en la línia que avui hem iniciat.