dimarts, 20 d’abril del 2010

Benjamí B: Argentona 1 - 1 Cabrils

Just empat a Argentona.

Han començat el partit entenent el plantejament que s´havia fet, aguantant el rival amb una línea de quatre defensas que l´Argentona no va poguer trencar fins el minut 12, 1-0 .
Els nostres defensas,Yasir, Axel, Oriol, Joan i Dan van continuar regulars al plantejament del partit i van aguantar molt be el joc de l`Argentona obrint bandes i lligant alguna jugada amb en Sergi Ortega i Sergi Gonzalez.

A la segona part, el nostre joc va seguir sent progressiu. Una de les diferències que vam veure es que contràriament d'altres partits, el joc de l'equip no va mostrar la irregularitat i canvi de ritme habituals i poc a poc van passar a fer un joc més ofensiu i crean jugades de perill, sobretot a pilota parada.
I faltant 5 minuts va arribar la falta, a una passa de l'area, ben al mig, en David no va perdonar, la va clavar, però la brillant intervenció del porter va provocar un rebutx que atentament en Sergi Ortega primer xutant al pal i desprès en Jan definint ens van donar un empat que els va saber a victoria.
Un resultat que torna estar condicionat al gran partit que va tornar a fer l`Alex a la portería.
Sense mes felicitar a tots els jugadors i animar-los a seguir així!!!
Crònica de Toni Gea, delegat del Benjamí B.