dijous, 15 d’abril del 2010

Prebenjamí A: Tordera 1 - 3 Cabrils

Gran partit dels prebenjamins.

Diumenge els prebenjamins vam caure derrotats 3-1 davant el líder de la classificació, un Tordera que va haver de suar la samarreta per guanyar-nos. El partit va escomençar amb un gran respecte per part dels dos equips,un cara cara que reflexava la por que tots dos es tenien per obrir el partit.
El Cabrils va inagurar el marcador amb un gol del Gonzalo que va encendre la "mexa" del partit i que va fer reaccionar el Tordera que no va tardar gaire en enpatar.

A la segona part els Cabrilencs van baixar el ritme i el cap, els podien més les ganes de guanyar que imposar el bon joc que saben fer, i va ser així com el Tordera va aconseguir guanyar-nos el partit.
Tot i la impotencia per la derrota, l`equip va lluitar fins l'últim minut per puntuar a casa del líder que justament ens va superar.

Felicitem a tot l'equip per la entrega i el pun d`honor que demostren partit darrera partit, i naturalment al nostre entrenador;el David, que dia a dia, amb la seva actitud i el seu comportament serveix d`exemple i punt de referència als nostres fills.