dimecres, 19 de maig del 2010

Aleví: Cabrils 10 - 1 Plà d'en Boet

DE TOT SE N´APRÈN

Partit sense història disputat per l´aleví del C.E.CABRILS avui enfront del PLÀ DE´N BOET. El resultat final amb victòria aclaparadora pels nostres jugadors (10 a 1) ho diu tot.
Després del gran partit fet enfront del lider de la categoria la setmana passada, avui ens enfrontavem al cuer. Davant del MONTGAT (1 a 0) havíem demostrat que erem capaços de jugar concentrats, amb molt de treball, sacrifici, esforç i combinat amb una molt bona disposició tàctica de tots els nostres jugadors. Avui els hi hem demanat que a més de tot això i davant la teòrica inferioritat del rival (recordem, els cuers), intentessin crear, combinar, triangular, en definitiva, elaborar joc d´atac sense oblidar la bona col.locació en el camp i el treball i sacrifici en totes les facetes del joc. Comença el partit i ja en el minut 2 el resultat era de 2 a 0: bones triangulacions, joc en equip, ..... Però la facilitat golejadora local i la poca organització tàctica del rival ha produït un cert relaxament que el rival ha aprofitat per fer el 3 a 1 i estar durant 15 minuts en un joc de pati de col·legi més que de futbol on ningú creava, jugavem massa individualment, ..... Tot i acabar la primera part amb 5 a 1 en el terreny de joc no es veia un gran partit. Ja en la segona part hem intentat corregir errors, tornar a intentar tenir la pilota (però controlada), jugar en equip, triangular, .... i així hem aconseguit, a més d´un parcial de 5 a 0, demostrar que també sabem jugar ofensivament i crear joc. Això ens ha de servir per afrontar el proper partit de lliga contra el tercer per la cua (ESCOLA DE LLAVANERES). I recordar, no hi ha rival dèbil si un no juga bé. Per tant, a seguir treballant durant la setmana i a millorar el joc col.lectiu que és el que ens farà obtenir victòries.
Aquest partit ha servit també per donar més minuts a jugadors que habitualment juguen menys i probar noves posicions de jugadors damunt del terreny de joc.