dimarts, 4 de maig del 2010

Benjamí B: At. Masnou 6 - 1 Cabrils

Un partit molt lluitat, encara que el resultat no reflecteixi el treball fet per els benjamins. Vam lligar jugades, vam lluitar en defensa amb coratge, els davanters a la primera part, on es va aconseguir empatar 1-1 van sortir vermells com un tomàquet del desgast amb els defenses del Masnou.
Realment costa trobar crítiques per uns nanos que s`estan enfrontant a la majoria de partits contra equips de segon any, però per fer una pinzellada diré que a l`equip li falta tenir una visió de les jugades més amplia; aixecar el cap i mirar a qui passem la pilota o quin company esta desmarcat i una miqueta més de "caràcter".

A la segona part es va notar el desgast,el Masnou es va imposar. Els 5 gols encaixats reflexen l`impotència de l`equip per controlar e imposar el seu joc. No per això,haig de dir,que es va tirar la tovallola i un partit en que fa mesos, segur hagués acabat amb una pallissa, dissabte es va poder controlar entre d`altres coses perquè també vam tenir 2 o 3 ocasions molt clares de gol que no vam poder materialitzar. En fi,destacar en David que va fer el que va poder a la porteria sacrificant la seva posició;el Manuel,entregat; l’Albert coratge; Jordi,Jan,Yasir,Sergi,Marc..Heu de lligar jugades,per lliure no fareu res.!!!

Felicitar, novament a l`Andrea per la dedicació i el compromís que demostra partit rere partit amb els Benjamins.