dimecres, 26 de maig del 2010

Aleví: Escola de Llavaneres 0 - 3 Cabrils

RESULTAT CURT PER LES OCASIONS CREADES.

Aquest cap de setmana ens varem enfrontar al Llavaneres i el resultat final va ser de 0-3 al nostre favor. Varem guanyar, si, però la diferència de gols podia haver estat més gran si haguéssim tingut més encert a l’hora de finalitzar les jugades. Aquesta és una de les grans mancances d’aquest equip, “la falta de gol en els nostres davanters “, però no per la manca de ganes de materialitzar les ocasions si no per la poca “convicció” i manca de “contundència” en els metres finals.

El començament del partit va ser de tanteig. Veient que dominàvem en el mig del camp, que la nostre defensa tallava tots el intents d´aproximació a la nostre àrea (crec que el nostre porter només va intervenir en dues ocasions en tot el partit) i que creàvem ocasions clares de gol (sobretot per la banda esquerra ) varem decidir arriscar jugant amb tres defenses i tres davanters. Els gols no es van fer esperar i varen arribar l’un darrera l’altre i així va finalitzar la primera part.

Per la segona part el plantejament va ser el mateix, però tot i que al final varem arribar a jugar amb quatre davanters (volíem que marques algun dels “petits”) el marcador no es va moure, repeteixo, malgrat la gran quantitat d’ocasions creades.

Cal destacar la bona actitud de tots els jugadors i la predisposició de canviar el seu lloc habitual en el camp en benefici del grup.

Crònica d´Albert Abril, entrenador de l´aleví.