divendres, 19 de novembre del 2010

Infantil: Cabrils 5-0 Molinos

Seguim sumant.

Aquesta setmana l' Infantil del C.E. Cabrils ha tornat a sumar els tres punts davant un modest Molinos. El partit ha començat amb un clar predomini de l'equip local el qual feia jugades que acabaven en molts fores de joc. Aquest predomini ha fet avorrir els porters ja que la pilota gairebé no passava de mig camp gràcies a un excel·lent treball dels defenses i migcampistes. El Molinos que presentava feblesa en les posicions ofensives, s'equilibrava amb una correcte posició de la seva defensa que feia caure diverses vegades als nostres davanters en fora de joc. Els gols no han vingut fins al minut 6, quant el Pol Carmona ha obert el marcador amb un gol sensacional. Els nostres davanters han gaudit de més ocasions arribant al descans amb un marcador favorable de 3-0. Els gols han sigut de Zaka amb un lliure directe impressionant i Imran amb un remat de cap després d'una "jugada d'equip".

Després del descans i amb el partit encarrilat els entrenadors han dosificat a l'equip i han fet rotacions perquè tots els jugadors tinguessin minuts. La segona part ha sigut més plàcida per l'equip i amb menys tensió i en el transcurs d'aquesta, s'han obtingut dos gols arribant a un marcador final de 5-0.
M’agradaria felicitar al nostre lateral esquerra Guillem ja que partit rere partit va demostrant les seves ganes de superació i motivació tot i ser un jugador de primer any.
També m'agradaria fer una esmenta i fer un crit d'atenció a TOTS els jugadors que no juguin de titulars o als jugadors cambiats durant el partit, que les decisions dels entrenadors han de ser respectades i sobretot vull deixar una cosa molt clara: TOTS els jugadors volen jugar.
Per altre banda, felicitats pel triomf i ha seguir treballant.
Ens veiem d’aquí dos setmanes davant d’un equip el qual li tinc ganes de revenja.