dimarts, 9 de novembre del 2010

Juvenil: PLA D’EN BOET 2 – 5 CABRILS

PEPE, PEPE I MÉS PEPE!

Partit disputat el dissabte, dia 6 de novembre, a les 15:30 hores al Municipal del Pla d’en Boet.
L’inici del matx va ser molt dolent per part del Cabrils. Els jugadors van surtir excessivament apàtics i “freds”; dos adjectius que no s’han de donar en cap jugador de futbol. Els minuts van anar passant i malgrat que l’equip mataroní tampoc arribava amb perill a l’àrea visitant, es va aconseguir adelantar en el marcador com a conseqüència d’un penal tan clar com evitable. Així doncs, era el minut 17 i el Pla d’en Boet guanyava 1 a 0. A partir d’aquest moments, els cabrilencs van reaccionar i, després d’uns minuts on el domini ja era visitant, una pilota a l’espai la va aprofitar Pepe per aconseguir l’empat. El Cabrils va seguir dominant i fins el descans va ser el clar dominador del partit. Aquest domini es va transformar en dos gols més abans de la mitja part; per cert, dos gols més de Pepe que amb aquest hattrick ja suma 4 gols en 3 partits. Per tant, el marcador al descans era 1 a 3.

A l’inici de la 2ª part els suplents del Cabrils van entrar al camp i tot va seguir bastant igual. Així, després d’una bona jugado ofensiva, Lorenzo va aconseguir l’1 a 4, aprofitant un refús del porter. Quan tot semblava ja acabat, el Pla d’en Boet va aprofitar una errada defensiva per escurçar la diferència: 2 a 4. Faltaven 5 minuts i els mataronins van esperonar! Després de 3 minuts bojos, un contraatac visitant va permetre a Carles Sala, amb un bon remat de cap, anotar el 2 a 5 definitiu.

Així es va acabar el partit. El Cabrils va fer una bona feina i va tenir la recompensa que estàvem buscant.

Felicitats a tots els jugadors i a seguir per aquest camí.
Crònica de David Garcia, entrenador del Juvenil.