dilluns, 21 de març del 2011

Benjamí C: Arenys de Mar 2 - 5 Cabrils

AQUEST EQUIP MAI VOL PERDRE

El Cabrils tenia un partit bastant important i bastant difícil, ja que l‘Arenys també volia la victòria i va sortir amb una intensitat increïble i el Cabrils va sortir adormit.

Es va avançar l’Arenys en una jugada desgraciada que a Cudu se li va escapar de les mans i ens van marcar, però no passava res perquè el Cudu sempre fa coses impressionants nomès per un fallo no passa res. I així es va acabar el primer quart.
Al segon el Cabrils va sortir a tope i ràpidament va marcar el 1-1 amb una bona jugada d'Adrià, i ell mateix feia el gol. El segon el va marcar l'Edu en una sacada perfecte de porteria del Cudu i Edu al primer toc fa el 2-1. El 3-1 el marca l'Edu també desprès d'una pilota molt ben recuperada amb pressió, un bon dribling i un bon xut. El 4-1 el va marcar l’Adria desprès d’un xut de fora l‘area molt ben col·locat. I llavors a l'últim quart ens van marcar el 4-2.
El 5-2 el va fer l'Alejandro de penalti amb un xut ben col·locat i fort que ho celebrava amb la seva famosa metralleta.