dimarts, 1 de març del 2011

Benjamí C: Sant Pol 1 - 5 Cabrils

SEGUIM ENDAVANT

El Cabrils que s’enfrontava amb l’últim classificat. Un rival en teoria fàcil però com sempre ens haviem d’esforçar per guanyar-lo. El Cabrils tenia dues baixes super importants com eren el Martí i l'Oriol. La bona noticia és que debutava en Joan.

El primer quart el Cabrils no es va poder avançar, com en l’anterior partit amb el Sant Pol i vem acabar empatats, gràcies a les parades del porter del Sant Pol després de bones jugades de l’Edu. Però el segon quart van començar a arribar els gols. El primer el va marcar l’Adrià després d’un xutàs de falta imparable pel porter. El segon tambe el va marcar l’Adria amb un molt bon xut i el tercer també i aixi es va acabar la primera part. El tercer quart el Cabrils no va sortir empanat pero amb una jugada desgraciada ens van marcar el 3-1. El quart gol també el va marcar l’Adrià amb un xut molt ben colocat per la part esquerra de la porteria. I com que era el dia del cumple de l’Edu i just aquell partit no li entrava ni una i això que tots van ser molt generosos amb elll i us donc les gracies. Però el final l’Edu la va enviar al fons de la xarxa en una jugada de corner, l’Adria va sacar ràpid de corner i l’Edu va rematar de bolea fent el cinquè gol.

Felicitats a l'Adrià que esta fent una temporada perfecte i sobretot tambe al Cudu que ens ha salvat de bastantes ocasions com al partit del Vilassar de Mar el partit contra el Sanvicentí i molts mes!!! i que el Marti es recuperi ràpid ja que el necessitem.