dimarts, 29 de març del 2011

Benjamí C:Cabrils 3 - 3 Premià de Mar

A L'ÚLTIM MINUT, LA HISTORIA ES REPETEIX El Cabrils que tenia un partit molt important contra el Premià de Mar que era el que estava per sobre seu a només un punt, i a mes es volia venjar del partit d’anada que el Premià va marcar a l'últim minut. Teníem com a baixa a en Dani que ha anat a jugar amb el Benjamí A del Cabrils. El Cabrils es va avançar amb un golàs de l’Adrià de falta, feta a l’Edu, de bastant lluny per tota la esquadra. El Cabrils va sortir molt concentrat i amb una intensitat molt bona que el Premià que era un equip que la tocava molt bé només podia sortir fen pilotades a dalt. El segon gol va ser també de l’Adrià de penal que la va col·locar molt bé imparable pel porter (penal fet a Edu, per cert). Després el Premià va marcar un golàs per tota la esquadra de fora l'àrea al segon quart. I llavors el Cabrils va començar a patir però amb una bona jugada del Cabrils va fer el 3-1 obra de l’Edu. I en cinc minuts fatals, el Premià va marcar un altre golàs i a l'últim minut el Premià va marcar el 3-3 amb un gol que era un fora de joc claríssim i que l’àrbitre no va veure. Bé hem acabat empatant per poc, però això no ens pot desanimar. UN DOS TRES CABRILS!!! Crònica d'Eduard Paytuví (jungador del Benjamí C).