diumenge, 30 de setembre del 2007

I CONCURS BLOG C.E.CABRILS

Estem a punt d´arribar a les 1000 visites i és per això que volem premiar la vostra fidelitat creant aquest concurs. En aquesta ocasió premiarem amb l´afortunat guanyador amb un lot de productes del C.E.CABRILS: un polo, un pin, un clauer i una pilota de futbol a 7.

Què haig de fer per participar?

Estigues atent, doncs només hi haurà un guanyador.

El premi serà per aquell visitant del nostre blog que en el moment d´entrar-hi sigui el número 1000. A dalt a la dreta del blog hi ha un comptador. Si t´apareix el 1000 (ni el 999 ni el 1001), enhorabona, hauràs guanyat, però sobretot tingues en compte les següents indicacions:


* Si ets l´afortunat, sobretot no surtis de la pàgina, doncs un cop tornessis a entrar ja serias el 1001 i podries perdre el premi. Ens hauràs de demostrar que realment has sigut el visitant 1000. Com? Doncs enviant a l´adreça electrònica del coordinador (pbossa@xtec.cat) una fotografia de la pantalla del teu ordinador on s´apreci realment que tu ets el 1000. No facis servir el flash, i comprova abans d´enviar la prova que realment és veu clarament.


* Indica´ns el teu nom i cognoms en el missatge que ens enviis i alguna forma de contacte. Si ets jugador del club, rebràs el premi en el pròxim entrenament, i si no, ja t´ho farem arribar.




Que tingueu sort!!!